Keukenhof Tulip Food Tour E-Bike met gids

op de fiets naar de keukenhof

Kom ga mee op een heerlijk fietstochtje door de bollenvelden onder begeleiding van een Nederlands en Engels sprekende gids! We fietsen vanaf Rent a Bike Haarlem langs bijzonder smaakvolle plekken naar de bollenvelden waar de prachtige tulpen, chrysanten en pioenrozen je vrolijk toelachen.

Wist je dat de Hollanders in de Tweede Wereldoorlog tulpenbollen aten? En dat er zelfs wodka van wordt gestookt? Over eetbaar gesproken, we nemen je mee naar een aantal heerlijke lokale uitspanningen voor hapjes en drankjes. Intussen vertellen we je van alles over de historie van de omgeving, de eetcultuur en zie je een aantal iconische gebouwen.

We gaan lekker op de e-bike (meerprijs van €35) en onze ervaren gidsen begeleiden je veilig langs de fietspaden en helpen met oversteken en opladen van de fietsen. Je krijgt een helm mee voor de veiligheid en we raden je aan een rugtas of een fietstas mee te nemen voor als je onderweg nog een souvenir wil kopen bij de ‘locals’.

Een bezoek aan de Keukenhof is niet inbegrepen in deze Tour, maar kun je wel op eigen gelegenheid bezoeken. Zie de website van de Keukenhof voor het reserveren van je entreekaartje. Je fietst daarna zelf weer terug naar Haarlem. U krijgt hier een routebeschrijving voor mee.

Hoogtepunten:

  • Bekijk de prachtige bloemenvelden vanaf de fiets
  • Drink een lekker fris tulpenbiertje bij de brouwerij
  • Shop lokale heerlijkheden van de boerderij

Overzicht:

Tijden: 10:30-14:30 (4 uur)

Dagen: Dinsdag t/m Zondag

Reserveren verplicht: Ja

Kosten gids: €199,- ex.btw

Optionele kosten: huur E-Bikes (35 euro per fiets), consumpties en souvenirs onderweg

Begeleide tour: Ja

Privé-tour: alleen op afspraak

Groepsgrootte: 2-8 mensen

Taal: Nederlands en Engels

Ontmoetingspunt: Rent a Bike Haarlem, Lange Herenstraat 36Zw, 2011 LJ Haarlem

Van de gids(en) krijgt u een aparte factuur toegestuurd)

Reserveer!
Deze website gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring voor de website te bieden. Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies.