Keukenhof Lisse Arrangement

Vier de Lente! Zaterdag 20 Maart begint de Lente.

 

Bericht van de Keukenhof:

Beste klant/gast/bezoeker,  

Zoals u weet is Keukenhof op dit moment gesloten als gevolg van de corona maatregelen. Wij doen er alles aan om dit seizoen toch nog open te kunnen.

Gelukkig is er goed nieuws: de Nederlandse overheid heeft besloten dat Keukenhof 3 dagen open mag op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april. Dit is onderdeel van een testprogramma om Nederland in april weer geleidelijk te openen. Ook het volgende weekend mag de test opening plaatsvinden. In mei worden dan mogelijk verdere versoepelingen doorgevoerd.

Keukenhof mag dit testweekend 5.000 bezoekers per dag ontvangen. Zij moeten uiterlijk 40 uur voorafgaand aan hun bezoek getest worden. Dat is gratis en gebeurt op een aantal vastgestelde testlocaties in het land. Daarnaast kopen bezoekers online een ticket voor Keukenhof, met  een vaste aankomsttijd, via de Keukenhof website:www.keukenhof.nl . Alle reguliere corona maatregelen zijn van toepassing.

Wij zijn blij dat deze eerste stap gezet mag worden en hopen dat we later dit voorjaar alsnog bezoekers kunnen ontvangen. Keukenhof staat immers in volle bloei en we laten iedereen graag zelf de bloemenpracht beleven.

Met vriendelijke groeten, 

Bart Siemerink

Keukenhof

 
Vanaf eind maart t/m half mei bloeien de bollenvelden in de Bollenstreek.
Ga gezellig fietsen en geniet van de kleurrijke bloemenzee. Fiets de bollenvelden route. Er zijn verschillende fietsroutes mogelijk vanuit Haarlem naar Lisse.
Ontdek de mooie bloemen, maak prachtige foto’s en kijk uw ogen uit bij het 14e eeuwse kasteel en bezoek een tulperij.
 
Kortom: reserveer uw fiets op www.rentabikehaarlem.nl, u krijgt indien gewenst een route kaart mee en beleef een prachtige gezellige fietsdag!
 
Op de fiets naar de Keukenhof

 

KEUKENHOF ARRANGEMENT

Bezoek nu de Keukenhof per fiets.

Inbegrepen:

  • Fiets
  • Gratis routekaart naar de Keukenhof door de Bollenvelden
  • Flesje water

Prijs:
Kinderen: €10
Volwassenen: €12,50

Upgraden naar E-bike €31,50
Upgraden naar een 8 versnelling fiets €16,50

Fietsen met een gids door de bollenvelden?

Ook dit is mogelijk (bij beschikbaarheid). Onze gids fietst met u van Haarlem door Bennebroek, bollenvelden naar Lisse.

Keukenhof is geopend: van 20 maart t/m 9 mei 2021

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen.

Reserveren